sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Inundatii in Germania.Trei persoane, printre care si un pompier, au murit

Distribuie:

Publicat:

Germania este intr-o situatie dificila in urma ploilor torentiale. Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite din cauza ploilor abundente care au avut loc noaptea trecuta. In orasul Schwabisch Gmund, situat in apropiere de Stuttgart, un pompier a murit incercand sa salveze un barbat, probabil de asemenea mort, intr-o gara inundata, au informat autoritatile din oras.

In orasul Weissbach, situat mai la nord, un barbat de 60 de ani a murit inecat intr-un garaj subteran. Ministerul regional din landul Bade-Wurtemberg a anuntat ca mai multe persoane au fost ranite. Noaptea trecutai au avut loc furtuni si ploi abundente care au provocat daune substantiale in landul Bade-Wurtemberg.

Echipe de intervetie au ajutat la salvarea mai multor persoane care au ramas blocate in masini acoperite de apa. In Braunsbach, nivelul crescut al unui rau a provocat inundatii care au distrus o casa si au deteriorat multe altele. Potrivit unui responsabil al districtukui Schwabisch Hall, toata cantitatea de apa care a cazut in ultimele ore este echivalenta cu cea din urma unor ploi care ar fi cazut, in mod normal, timp de mai multe luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img