News Flash:

Investigatie la CNADNR

18 August 2015
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
Compania de Drumuri este investigata de un corp de control al Ministerului Transporturilor.

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a demarat astazi un control la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) la initiativa ministrului de resort, Iulian Matache.

"Ministerul isi exercita dreptul si obligatia de a verifica informatiile aparute in presa. In masura in care acestea vor fi intemeiate, se vor lua masurile necesare pentru remedierea disfunctionalitatilor. De asemenea, in cazul in care se va impune, vor fi sesizate institutiile abilitate. Consider ca eventualele sesizari ar trebui facute mai intai la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor institutii.

Aparitia doar in presa nu rezolva problema si poate fi interpretata ca un gest subiectiv. Din acest motiv, solicit ca atat in Ministerul Transporturilor, cat si in companiile din subordinea si sub autoritatea acestuia, sa fie promovat dialogul ca element esential in solutionarea conflictelor", a precizat ministrul Transporturilor, Iulian Matache, intr-un comunicat remis presei.

Controalele demarate au ca scop verificarea veridicitatii informatiilor aparute, in ultima perioada, in mass-media cu privire activitatea din CNADNR.

cnadnr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1031 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042996 (s)