News Flash:

Investigatie pe piata asigurarilor

27 Iulie 2015
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Concurentei a declansat, din oficiu, o investigatie privind posibila incalcare a regulilor nationale si comunitare de concurenta de catre Media Xprimm, UNSAR, societatile de asigurare membre UNSAR, precum si alte societati de asigurare, potrivit unui comunicat al autoritatii romane de concurenta.

In cadrul investigatiei declansate, Consiliul Concurentei precizeaza ca a efectuat inspectii inopinate la sediile UNSAR, Media Xprimm si la sediile unor societati de asigurare membre UNSAR. Documentele ridicate in cadrul acestor inspectii se afla in analiza autoritatii romane de concurenta, in cadrul procedurilor specifice investigatiei.

Consiliul Concurentei mentioneaza ca inspectiile inopinate reprezinta o etapa preliminara in cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurential. Efectuarea acestor inspectii nu reprezinta o antepronuntare a Consiliului Concurentei in ceea ce priveste vinovatia intreprinderilor investigate si nici in ceea ce priveste rezultatul final al investigatiei declansate.

AGERPRES


consiliul concurentei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0808 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023592 (s)