News Flash:

Investitiile continua in judetul Vaslui. De 25 de ani se investeste, dar nu se vede nimic

20 Ianuarie 2015
2224 Vizualizari | 1 Comentarii
Conducerea Consiliului Judetean Vaslui promite ca va continua in anul 2015 cu investitiile incepute in 2014. Cele doua proiecte ambitioase, reabilitatea sistemului de apa si canalizare cat si cele din cadrul Managementului deseurilor, privind amenajarea platformei ecologice din comuna vasluiana Rosiesti vor fi duse la indeplinire.

“La Consiliul Judetean ne axam pe proiectele mari, de care beneficiaza locuitorii intregului judet. Nu se pune problema inceperii de noi proiecte de anvergura, deoarece avem de finalizat aceste doua proiecte foarte importante. O prioritate ramane in continuare reabilitarea drumurilor judetene, a declarat vicepresedintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi.

Pentru mediul rural nu se mai poate pune problema unor investitii noi, deoarece conform declaratiei vicepresedintelui CJ VASLUI, Vasile Mihalachi, se vor continua doar proiectele actuale, cele de reabilitare a scolilor, gradinitelor si dispensarelor.

“In fiecare comuna sunt incepute investitii, scoli, gradinite, dispensare. Acestea trebuie finalizate daca edilii vor sa ia in calcul unele proiecte noi, dar, pentru moment, nu ne putem gandi la investitii. Oricum, important pentru fiecare primar este sa asigure din buget banii pentru cheltuielile de personal si pentru buna functionare a institutiilor din subordine, a declarant Mihalachi.

Principalul indemn este ca primarii sa se axeze cel mai mult pe proiectele europene.

anul 2015 vasile mihalachi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045250 (s)