News Flash:

Invitatie de ultim moment pentru Traian Basescu

30 Decembrie 2014
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
Fundatia Miscarea Populara a lansat o invitatie publica fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, de a se alatura fundatiei, „pentru a continua proiectele incepute”.

„Fundatia Miscarea Populara isi asuma continuarea procesului de modernizare a Romaniei si intarire a statului de drept, proiecte incepute de presedintele Traian Basescu. Presedintele Traian Basescu a fost cel care a initiat si sustinut multe dintre reusitele societatii romanesti, fiind parte integranta a procesului de consolidare a democratiei si de construire a statului de drept. Justitia independenta, orientarea euro-atlantica in politica externa si reformarea institutiilor fundamentale reprezinta reusite la care Presedintele Traian Basescu a avut o contributie decisiva”, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Miscare a Populara.

In documentul semnat de presedintele organizatiei, Cristian Diaconescu, se mai precizeaza ca „cea mai importanta mostenire lasata de Traian Basescu este politica externa consecventa pro occidentala si despartirea totala a Romaniei de practicile regimului comunist”.

„Il invitam  pe domnul Traian Basescu, Liderul de drept al Miscarii Populare, sa se alature Fundatiei Miscarea Populara pentru a continua proiectele incepute”, se mai arata in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012244 (s)