marți, 19 martie, 2024

Invitatul surpriză de la nunta Getuței Sterp. Toată familia s-a strâns în jurul lui

Distribuie:

Publicat:

Petrecere mare în weekend în familia Sterp! Getuța, sora mai mică a fraților Sterp, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Și, după cum se aștepta, evenimentul a strâns laolaltă toată familia, chiar și pe… tatăl înstrăinat. Iată cum și-a făcut apariția tatăl Getuței la nunta de pomină!

Invitatul surpriză de la nunta Getuței Sterp

În ziua cea mare a Getuței, toți s-au prezentat la Hațeg de la mic la mare. I-au fost alături toți cei trei frați, respectiv Iancu, Culiță și Ileana, alături de partenerii lor, dar și părinții ei, mama Geta și tatăl cu care nu mai are o relație apropiată de ani buni.

Pesemne, bărbatul n-a vrut să lipsească în ziua cea mare a fiicei sale și a pus deoparte neînțelegerile dintre el și mama Geta. De altfel, într-o fotografie postată în mediul online, bărbatul apare alături de întreaga familie, ținându-și nepotul, pe Milan, în brațe. La doar un metru de el se află, în fotografie, mama Geta, femeia cu care nu mai formează un cuplu de mai bine de zece ani. „Familia. Poză de pus în ramă”, este descrierea care însoțește imaginea respectivă.

Tatăl Getei Sterp a plecat de acasă

Despre tatăl Getuței Sterp nu se știu prea multe lucruri. În urmă cu un an, în pragul botezului micuțului Milan, Culiță a mers și l-a căutat pe tatăl său, pentru a-l invita la eveniment. Din fericire, bărbatul care plecase de mai bine de 10 ani de acasă, a acceptat invitația și a fost alături de familie în ziua cea mare.

Vorbind despre partenerul ei de viață și despre plecarea lui de acasă, mama Geta a povestit că totul s-a întâmplat dintr-odată. Pesemne, bărbatul a hotărât să plece de lângă nevastă și copii fără nicio explicație. „La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!’, a declarat mama Geta, pentru Impact.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img