sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ioan Adone are incredere in Mircea Lucescu – Se va descurca si la Dinamo Kiev

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele clubului de fotbal FC Voluntari, Ioan Andone, a declarat, joi, că Mircea Lucescu este cel mai valoros antrenor român şi în consecinţă se va descurca şi la Dinamo Kiev, chiar dacă este contestat de suporterii ucraineni.
"Mircea Lucescu are experienţă, este cel mai valoros antrenor român, aşa că se va descurca şi la Dinamo Kiev. Când am aflat, l-am sunat şi l-am felicitat că se duce la Kiev. M-a surprins un pic pentru că rivalitatea asta dintre Şahtior şi Dinamo Kiev e mare la ei. E cam ca Dinamo şi Steaua la noi. Nea Mircea arată bine, e ''verde'', i-am urat aseară La Mulţi Ani. Sper să aibe sănătate pentru că sigur va reuşi", a afirmat Andone despre Lucescu, fostul său coleg şi antrenor de la Corvinul Hunedoara, Dinamo şi echipa naţională.

Tehnicianul român Mircea Lucescu a fost prezentat oficial, joi, în funcţia de antrenor principal al echipei ucrainene Dinamo Kiev. Numirea sa a fost contestată de suporterii formaţiei din Kiev din cauza perioadei petrecute de acesta la gruparea rivală Şahtior Doneţk.

Lucescu a semnat cu vicecampioana Ucrainei un contract valabil doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img