joi, 28 martie, 2024

Ioan Ciupilan a stabilit unde vor fi amplasate panourile electorale

Distribuie:

Publicat:

Primarul Ioan Ciupilan a dat o dispozitie privind locurile speciale pentru afisajul electoral in campania pentru alegerile locale.

Panourile electorale nu vor mai fi amplasate la voia intamplarii ci doar in locurile special amenajate.
 
“Este interzisa afisarea mijloacelor de propaganda electorala in alte locuri decat in cele prevazute in prezenta dispozitie. Pe un panou electoral, fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala sau organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care participa la alegeri ori fiecare candidat independent poate aplica un singur afis electoral, cu respectarea dimensiunilor prevazute de art. 79 din Legea nr. 115/2015, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale. In alte locuri decat cele stabilite, afisajul electoral este permis numai cu acordul proprietarilor, administratorilor sau, dupa caz, al detinatorilor”, se arata in documentul emis de primarul Municipiului Husi.

Astfel, cei interesati sa afle care este mesajul electoral pe care candidatii il au pentru ei pot vedea afisierele din zona stadionului, Pietei Agroalimentare, cele de la bazarul de pe strada Stefan cel Mare, din fata Casei de Cultura, la intersectia strazilor 1 Decembrie si Dimitrie Castroian, pe strada Calea Basarabiei , pe Soseaua Husi-Stanilesti, in zona Garii,la Gradinita din Corni, la Scoala Nr.2 dar si de la Parcul Rodina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img