News Flash:

Ioan Ciupilan i-a aratat “pisica” lui Dumitru Buzatu?

4 Noiembrie 2014
4617 Vizualizari | 3 Comentarii
In sedinta din data de 31 octombrie, consilierii din grupul PSD au propus schimbarea viceprimarului Nicusor Ciupilan, deoarece intr-o sedinta anterioara, cand s-a votat haiduceste fara nicio forma de legalitate, viceprimarul lor ales, Aurel Caciula, a primit aviz negativ de la Institutia Prefectului de Vaslui.

Zis si facut, s-au intrunit, in data de 31 octombrie, la ora 13:30 la sala Mare din Primaria Husi, presedinte de sedinta a fost consilierul pornografic, Cezar Anton, care intr-un exces de arongata, nu i-a acordat cuvantul consilierul Liviu Iacob. De aici a inceput un intreg circ, toti consilierii ACL s-au ridicat si au plecat.

Deoarece in Consiliu Local Husi, PSD detine majoritatea si ramanand un numar de 10 consilieri in sala, s-a trecut la ordinea de zi, si anume la schimbarea viceprimarului Nicusor Ciupilan. S-a votat, iar la numaratoarea SOC, doar 9 din cei 10 au pus stampila pe NU, o persoana gresind cel mai sigur intentionat si punand stampila pe DA.

Dupa numaratoare, toata lumea a inceput sa banuiasca pe toata lumea. Prima care a avut o reactie a fost chiar consiliera traseista, Georgeta Giosu, care a afirmat:” Macar sa aiba bun simt sa spuna acela care a votat impotriva, sa vedem si noi cine este, macar atat sa faca, sa recunoasca”

Mai apoi, viceprimarul de proba Aurel Caciula a detonat bomba:” Domnilor, nu are rost sa va uitati urat unul la altul, nu va ganditi ca poate eu nu am mai vrut sa fiu viceprimar?”

Dupa toate aceste discutii, primarul a chemat grupul PSD in biroul sau pentru o sedinta FULGER.

Potrivit unor surse, edilul municipiului Husi, se simtea incoltit de catre presedintele Cj Vaslui, Dumitru Buzatu, dar si de viceprimarul de proba Aurel Caciula. Acesta vrand sa isi arate inca o data puterea pe care o detine asupra unor consilieri locali.

Cine poate fi TRADATORUL?

Cel mai sigur, tradatorul de la votul de vineri, 31 octombrie ar fi fost unul dintre consilierii traseisti. In speta:

Catargiu Liliana-o apropriata a primarului Ioan Ciupilan, care a plecat din PSD catre PDL tot la comanda edilului husean, iar acum a trecut inapoi la PSD.

Giosu Gerogeta se afla intr-o situatie similara consilierei amintite mai sus, acesta ascultand ordinul de seara a primarului Ioan Ciupilan si intorcandu-se la marea iubire din PSD Husi.

Barsan Constantin-Fosila din Cl Husi, care traieste din banii salariului de consilier si care a fost ademenit cu favoruri financiare de catre Dumitru Buzatu, pentru a trece din tabara PPDD in cea de la PSD, in aceeasi postura se afla si Pantelimon Andrei.

Ultimul suspect este Ionel MATEI, un medic veterinar care in urma cu doua luni a primit un mandat in CL Husi, dupa demisia lui Cosmin Murgelet. Acesta a considerat ca daca ai sai colegi din PDL i-au oferit un mandat de consilier, ar fi bine sa ii si dezamageasca si sa plece la PSD.Unele voci afirma faptul ca edilul Ioan Ciupilan ar fi facut presiune prin seful lui Ionel MAtei, in persoana lui Mitiu Ciupilan, varul primarului din Husi.

O sursa a cotidianului BUNA ZIUA VASLUI afirma faptul ca Ioan Ciupialan, s-a intalnit mai des zilele acestea cu varul sau, MItiu Ciupilan. De aici si marea banuiala asupra sa.

aviz negativ consilierii acl catargiu liliana giosu gerogeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016661 (s)