vineri, 29 martie, 2024

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi, face anunțul referitor la candidatura la alegerile parlamentare

Distribuie:

Publicat:

In după-amiază zilei de duminica, 11 Octombrie, Ioan Ciupilan, a anunțat pe pagina sa de socializare ca nu va participa la alegerile parlamentare din postura de candidat la Camera deputaților ori a senatului. Edilul și-a făcut clara poziția, după ce la nivelul municipiului de mai multe zile, circula o bârfa care prevestea plecarea lui la Senat . In mesajul sau din mediul online, Ioan Ciupilan a afirmat ca scorul de peste 60 de procente câștigate la alegerile locale îl obliga moral sa rămână in fruntea Primăriei Husi pentru a continua proiectele aflate in derulare și sa se preocupe de a accesa și alte finantari pentru dezvoltarea locală :

“Pentru a dispersa orice urma de indoaiala.  In urma cu puțin timp am câștigat alegerile locale cu scorul de 67%, iar acest lucru ma responsabilizează in totalitate. Vreau sa va anunț ca nu voi pleca din fruntea Primăriei pentru un post in Parlamentul României așa cum se vehiculează prin urbea noastră. 
Împreuna aici, avem multe proiecte de dus la îndeplinire și construim treptat la dezvoltarea municipiului nostru .  – Ing. Ioan Ciupilan “ posta edilul pe Facebook

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img