joi, 28 martie, 2024

Ioan Mircea Pascu, avertisment in scandalul comisarului european: ‘Daca ne mai jucam mult de-a ‘propunerile’, nu mai ramane mare lucru din portofoliu’

Distribuie:

Publicat:

Dacă ne mai jucam mult de-a “propunerile”, nu mai rămâne mare lucru din portofoliu, este avertismentul lansat de fostul vicepreședinte al Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, care anunță marți, pe Facebook, că banii pentru mobilitatea militară, componentă a portofoliului de comisar pe transporturi oferit României, nu vor mai fi în mâna sa.

„Inteleg ca banii pentru “mobilitatea militara”, cea mai importanta (și prestigioasa) componenta a portofoliului de comisar pe transporturi oferit României nu vor fi in mâna sa, ci in cea a unuia din cei trei vicepreședinți ai Comisiei!?

Dacă ne mai jucam mult de-a “propunerile”, nu mai rămâne mare lucru din portofoliu …”, scrie Pașcu pe Facebook.

Amintim că starea actuală a fost cauzată de propunerea iniţială pentru funcţia de comisar european al transporturilor făcută de guvernul Dăncilă. Rovana Plumb nu a îndeplinit criteriul de integritate cerut de Codul etic al Comisiei Europene.

După respingerea lui Plumb, în urma unei şedinţe fulger a Comitetului Executiv Naţional al PSD, Viorica Dăncilă a anunţat că Dan Nica este următoarea persoană nominalizată, iar ca variantă de rezervă a fost aleasă Melania-Gabriela Ciot, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img