vineri, 26 aprilie, 2024

Ioana a murit la doar 29 de ani, rapusa de cancer! Care au fost primele simptome

Distribuie:

Publicat:

Eugen Voda, fost portar la ASA Tg. Mures si la Universitatea Craiova, Eugen Voda, trece prin momente cumplite dupa disparitia socanta a fiicei sale. Eugen Voda este stabilit inca din 2000 in Insulele Feroe si ziua de marti i-a intrat deja in memorie ca fiind o zi tragica. Marti seara, unica lui fiica a murit, fiind rapusa de cancer. Totul s-a intamplat in Copenhaga, acolo unde lucra in administratia capitalei daneze.  Ioana Victoria avea doar 29 de ani si s-a stins rapusa de un cancer la umar, o forma extrem de rara pentru aceasta boala.

"Fata a resimtit la inceput niste dureri, care apoi s-au acutizat si, la un control amanuntit, a venit diagnosticul dur. Asta se intampla prin toamna anului trecut", povestesc apropiati ai lui Voda.

Lucrurile s-au miscat galopant, iar in ultimele saptamani parintii se asteptau deja in orice moment la finalul implacabil, avertizati de doctori ca Ioana nu mai poate fi salvata. Voda ar fi incercat sa apeleze inclusiv la somitati medicale din Romania pentru a gasi o solutie, dar si raspunsurile din tara au fost la fel de descurajante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img