vineri, 26 aprilie, 2024

Ioana Ginghină, despre drama vieții sale. Actrița nu și-a cunoscut niciodată sora vitregă: “Mi-ar plăcea să ne cunoaștem!”

Distribuie:

Publicat:

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Este o actriță celebră și iubită, o femeie fericită alături de partenerul ei de viață, dar și o mamă mândră de fiica sa. Se pare, însă, că a trăit mereu cu un regret în suflet: nu și-a cunoscut niciodată sora vitregă.

Ioana Ginghină, despre regretul vieții sale

Ioana Ginghină este o femeie foarte puternică. A trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, dezamăgiri și supărări, dar a reușit să le depășească pe toate cum a știut mai bine. Actrița încearcă acum să se bucure de tot ce are, de familia ei și carieră.

Se pare, însă, că are o mare dorință, pe care nu știe cum să o îndeplinească. A făcut de curând o serie de dezvăluiri, despre care fanii ei nu au știu. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină, actrița a vorbit despre familia ei. Mai are un frate vitreg din căsătoria tatălui său cu o altă femeie. Se înțelege bine cu fratele ei, dar acesta este plecat peste hotare.

Se pare, însă, că Dan Ginghină s-a mai iubit cu o femeie, relație din care a rezultat o fată, dar căreia bărbatul nu i-a fost alături pentru că mama sa ar fi fost căsătorită. Ioana, însă, nu a cunoscut-o niciodată pe sora ei vitregă, iar acum și-ar dori să dea cumva de ea. Tot ce știe este că se numește Dana și este mai mare decât ea, dar și că ar fi stabilită în Germania.

„Țin legătura cu el (fratele), el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media și ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu’, a dezvăluit actrița.

Ioana Ginghină își caută sora

Ioana Ginghină își caută neîncetat sora, dar nu știe cum să dea de ea. A căutat-o pe rețelele de socializare, dar nici urmă de femeie. Există posibilitatea ca ea să se fi căsătorit, să își fi schimbat numele, iar din acest motiv să fie de negăsit.

„Mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Eu am înțeles că ea stă în Germania. Nu știu dacă e măritată, poate nu mai e Ginghină. Tata nu are un contact, nu are nimic”, a mai spus Ioana.

În urmă cu ceva timp, Ioana ar fi trecut printr-o experiență ciudată, când ar fi avut ocazia să își vadă sora. Se afla la Sibiu, cu o prietenă, care i-ar fi spus când au trecut pe lângă o tânără care se numea Dana Ginghină, iar de acolo a tras actrița concluzia că este sora ei. Destinul a făcut ca cele două să își fi numit aproape la fel fiicele: Roxana, respectiv Ruxandra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img