joi, 25 aprilie, 2024

Ioana Năstase, detalii despre nunta fiului ei. Pregătirile sunt în toi

Distribuie:

Publicat:

Nuntă mare în familia Ioanei Năstase! Fiul ei își va uni destinele cu iubita lui peste câteva zile, iar pregătirile sunt în toi pentru marele eveniment. Ioana Năstase a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu are emoții foarte mari pentru marele eveniment și că este pregătită sufletește.

Nuntă mare în familia Ioanei și a lui Ilie Năstase! Cei doi vor avea parte de una dintre cele mai importante evenimente din viața lor, asta după ce fiul vedetei se va căsători cu aleasa inimii lui. Pregătirile sunt în toi pentru marele eveniment și fiecare detaliu a fost pus la punct.

Ioana Năstase, detalii despre nunta fiului ei

Ioana Năstase a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este pregătită sufletește pentru marele eveniment, însă nu are foarte mari emoții. Vedeta a mărturisit că cei doi sunt împreună de 10 ani și au împreună o fetiță.

''Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta. Practic, două zile! Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot!

M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună!

Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!'', a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate la Antena Stars.

Adrian Minune va cânta la nuntă

Ioana Năstase a mărturisit că printre invitații care vor încinge atmosfera se va afla Adrian Minune deoarece fiul său l-a îndrăgit încă din prima clipă de când l-a ascultat. Ioana Năstase a fost cea care l-a chemat pe celebrul manelist.

''Am petrecut un Revelion împreună la munte și acolo cânta Adrian, iar băiatului meu i-a plăcut foarte mult și i-am promis că la nunta lui îl voi aduce. Asta am și făcut! În jur de 300 și ceva de persoane.'', a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img