vineri, 29 martie, 2024

IOHANNIS alaturi de Obama. Ce se ascunde in spatele fotografiei

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti seara, pe Facebook, o fotografie in care apare alaturi de sotia sa, Carmen, de presedintele american Barack Obama, dar si de Prima Doamna a Americii. Imaginea a fost realizata la receptia traditionala oferita de seful Statelor Unite.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele american Barack Obama.

Seful statului roman a postat pe Facebook fotografia realizata cu prilejul dineului. Astfel nimeni nu mai poate spune ca Presedintele Romaniei a fost in America si nu l-a vazut la ochi pe Obama.

“Aseara, la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Barack Obama a facut fotografii cu inca 140 de cupluri de prim rang care au participat la New York la Adunarea Generala a ONU. Dupa acest eveniment, in fiecare an se organizeaza o receptie traditionala in care se obisnuieste ca Presedintele Americii sa faca fotografii cu toti participantii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img