marți, 23 aprilie, 2024

Iohannis, despre modificarile fiscale: Nu trebuie reinventata roata

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca, in privinta modificarilor fiscale, ca Guvernul nu trebuie sa faca vreun ”pas special” si nici sa ”reinventeze roata”, subliniind ca schimbarile frecvente de abordare in domeniul fiscal ”nu fac bine nimanui”.

”Nu trebuie facut un pas special si nu trebuie reinventata roata. Ceea ce am vrut sa transmit si cred ca a fost destul de clar este ca avem nevoie de stabilitate si avem nevoie de predictibilitate. Aceste schimbarii frecvente de abordare strategica de exemplu in domeniul fiscal nu fac bine nimanui. Ele nu pot fi puse in practica intr-un timp foarte scurt. Mediul de afaceri, dar si omul simplu vor sa stie ce doreste statul si cum va face statul aceste lucruri. Asta inseamna stabilitate si predictibilitate”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.
Seful statului a afirmat ca toata lumea isi doreste o crestere economica, insa aceasta nu se va atinge prin masuri ”nepregatite sau slab pregatite”, subliniind ca stabilitatea si predictibilitatea trebuie garantate, indiferent cine se afla la guvernare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img