vineri, 19 aprilie, 2024

Iohannis face promisiuni in numele Guvernului: NU se vor face economii la pensii si salarii pentru a se atinge tinta de deficit in 2020

Distribuie:

Publicat:

Klaus Iohannis anunţă că Guvernul PNL va pune în aplicare legislaţia în domeniul pensiilor şi salariilor, care prevede creşteri, în ciuda dorinţei de încadrarea în ţinta de deficit de 3% în 2020.

"Legile în România sunt obligatorii, nu sunt facultative. Nu pot să vă spun decât că eu voi insista ca noul guvern să respecte ad litteram toată legislația care este în vigoare. Iar dacă există probleme în legislația în vigoare, ceea ce se poate întâmpla, guvernul va veni cu propuneri de modificare. Însă din discuțiile pe care le-am avut, nu există vreo intenție la guvern de a modifica vreo lege pentru a face economie. Guvernul nu dorește să taie pensii și salarii. Ba dimpotrivă", a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a afirmat că nu a fost de acord nici cu tăierile de salarii din 2010. "Nu mai sunt în campanie. Oamenii nu trebuie pedepsiţi pentru proasta guvernare pesedistă", a mai precizat preşedintele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img