joi, 28 martie, 2024

Iohannis facut praf de Tudor CHIRILA

Distribuie:

Publicat:

Artistul Tudor Chirila, deja vazut ca un reprezentant marcant al societatii civile, este de parere ca, in ciuda recentelor proteste, inclusiv cele de dupa tragedia din Colectiv, presedintele Klaus Iohannis nu a inteles nimic. Mai mult, acesta trimite in derizoriu institutia prezidentiala cu toata semnificatia ei, sustine Chirila.

Rezumand motivele pentru care s-a iesit in strada dupa incendiul de la Colectiv si faptul ca oamenii au invatat ceva din ce s-a intamplat, in timp ce clasa politica nu, Tudor Chirila s-a referit, intr-un interviu acordat Adevarul, si la Klaus Iohannis, in acest context, dar nu numai.

” (…) este o tristete: ca presedintele Iohannis nu a inteles nimic, nici din protestele de strada, nici din ceea ce i se intampla in calitate de presedinte. Iohannis a dezamagit. Si mai grav e ca trimite in derizoriu institutia prezidentiala cu toata semnificatia ei. Nu a inteles nici faptul ca el nu a fost rezultatul unui vot pozitiv. Toti oamenii care ajung la putere se imbata cu ideea ca a existat, in electoratul care i-a pus acolo, vreo apreciere pentru ei. Nu a existat niciodata niciun fel de apreciere, ci doar o enorma frica de contracandidatul lor. Ei stiu asta, dar uita”, afirma Tudor Chirila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img