miercuri, 17 aprilie, 2024

Iohannis – mesaj de condoleanțe în urma decesului unui militar roman în Afganistan

Distribuie:

Publicat:

 

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleanțe familiei caporalului Mădălin Stoica, decedat în timpul unei misiuni desfășurate în Afganistan.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului și-a exprimat solidaritatea cu familiile celorlalți doi militari răniți în aceeași misiune, caporalul Ionel Buzea și fruntașul Ionel Toma, cărora le-a transmis sănătate și recuperare grabnică.

 

“În cursul acestei dimineți, am aflat cu regret vestea că trei militari români din Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței din Focșani au fost răniți în Teatrul de Operații din Afganistan. Din nefericire, unul dintre militarii noștri, caporalul Mădălin Stoica, a decedat. În aceste grele momente, transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndoliată. Gândurile mele se îndreaptă și către familiile celor doi militari răniți, caporalul Ionel Buzea și fruntașul Ionel Toma, cărora le doresc sănătate și recuperare cât mai grabnică. Noi, cei de acasă, le suntem profund recunoscători pentru modul în care își execută misiunile încredințate, dincolo de inerentele riscuri la care, împreună cu ceilalți militari aliați, se expun pentru menținerea păcii și asigurarea securității internaționale”, a afirmat Klaus Iohannis în mesajul său.

SURSA: AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img