joi, 25 aprilie, 2024

Iohannis primeste un ATAC DUR din partea latifundiarului BECALI

Distribuie:

Publicat:

In direct la un post de televiziune national, Gigi Becali a avut o serie de comentarii dure la adresa lui Klaus Iohannis, care a facut apel la toleranta , in privinta casatoriei intre persoane de acelasi sex. Presedintele si-a exprimat dorinta in cazul initiativei Coalitiei pentru Familie de a modifica textul Constitutiei astfel incat casatoria sa fie posibila doar intre un barbat si o femeie.

“Noi vorbim de un referendum care a luat semnaturi de la trei milioane de romani si care s-a cerut la Curtea Constitutionala daca este constitutional sau nu ca sa trecem in Constitutie ce inseamna casatoria intre un barbat si o femeie”, a inceput Gigi Becali.

“Noi acum il bagam in seama pe Iohannis, sa vedem ce parere are? Noi nu suntem in comuniune cu el, minoritatea lui religioasa este 1% din Romania, iar noi suntem 90%, noi nu il intrebam pe el ce facem noi in tara noastra! Luther a fost un mare eretic pentru ca a rupt din biserica! Mare pacat! Ce conteaza ce spune Iohannis, ca cei ca el oricum nu se mantuiesc! Mai repede se mantuiesc homosexualii decat luteranii! (…) Ce facem noi, ce il intereseaza pe el ce facem noi cu Constitutia si legile noastre? Daca tu esti minoritate etnica si religioasa, de ce candidezi in poporul asta, du-te la minoritatea ta!”, a mai spus latifundiarul.

De asemenea, Gigi Becali a anuntat ca a donat Coalitiei pentru Familie aproximativ 40.000 de euro pentru ca societatea civila se implica in cele lumesti, pe cand Biserica Ortodoxa se ocupa de cele ceresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img