joi, 28 martie, 2024

Iohannis: “Probabil majoritatea si-a dat seama ca vorbesc mai putin si fac mai mult”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri seara ca majoritatea romanilor si-au dat seama ”probabil” ca vorbeste mai putin si face mai mult si ca atunci cand comunica, o face fara sa caute senzationalul.

“Cand am intrat in campania electorala am spus ca vreau altfel de politica si poate nu s-a inteles inca foarte bine in ce consta acest altfel de politica. Probabil majoritatea si-a dat seama ca vorbesc mai putin, fac mai mult, comunic lucruri fara sa caut senzationalul”, a spus presedintele la TVR.

Klaus Iohannis a adaugat ca cel mai important lucru este ca dezbaterea din spatiul politic sa fie pe un ton serios si aplicata.

“Cel mai important si cred ca se vede intre timp, am dorit si doresc in continuare ca dezbaterea in spatiul politic sa fie pe o tonalitate serioasa, aplicata, pe tema care este in dezbatere si cred ca aici putem sa constatam cu totii ca tonul in spatiul politic este unul mai calm, lumea se concentreaza pe ce vrea sa prezinte si nu mai avem acele vesnice breaking news de certuri intre presedinte si prim-ministru, intre prim-ministru si nu stiu ce partid. Si chiar daca sunt opinii diferite, ceea ce este si normal, tot mai mult observam ca politicienii folosesc argumentul in loc de acuzatie fara niciun argument”, a conchis presedintele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img