News Flash:

Ion Cristoiu: Cine e "principala victima" a scandalului Sebsatian Ghita

12 Ianuarie 2017
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
"Sebastian Ghita are toate datele pentru a fi identificat drept un om al SRI. Daca nu ofiter acoperit, atunci colaborator la mai multe Operatiuni de tip treburi murdare ale SRI.", a scris Ion Cristoiu pe blog-ul sau.

"Adevarate sau nu in totalitatea lor, dezvaluirile lui Sebastian Ghita au un impact devastator asupra imaginii in opinia publica a doua institutii din Romania de azi: SRI si DNA.

(...) SRI e o institutie care si-a dobandit cu greu in postdecembrism minima imagine de institutie diferita de fosta Securitate. SRI e o institutie cheie pentru natiunea romana, bazata ca orice Serviciu secret in democratie, pe increderea populatiei..

De aceea starneste nedumerire politica adoptata de SRI fata de acest nou Scandal: Tacerea. Tacerea care exprima politica subsumata principiului Cainii latra, caravana trece.

Sa nu-si dea seama Hellvig ca trebuie facut ceva? Mi-e greu sa cred ca Eduard Hellvig (...) sa nu-si dea seama ca principala victima a Scandalului e el si nu Florian Coldea, pentru ca el si nu Florian Coldea raspunde de imaginea SRI? Ca, adoptand politica dezastruoasa a strutului, risca sa treaca drept chestia aia in ploaie si nu drept ceea ce e - directorul SRI.", a mai scris jurnalistul pe blog-ul sau.

sebastian ghita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047061 (s)