News Flash:

Ion Cristoiu: ‘Daca te-ai pus rau cu Dan Barna, te-ai lins pe bot de o functie in aparatul administrativ’

24 Februarie 2021
234 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu 538x332

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu afirmă că ‘România din ultimul timp a fost zguduită de mai multe Crize: De la cea provocată de tragedia de la „Matei Balș” până la mișcarea de protest a minerilor din Valea Jiului’.

”De ce sînt șefii de partide niște mici Nicolae Ceaușescu? Pentru că beneficiază de Fericirea de a împărți”

”Luni, 22 februarie 2021, președintele PNL, Ludovic Orban a ținut o conferință de presă pentru a ne informa despre ce s-a discutat și ce s-a decis la ședința Biroului Permanent Național.
Potrivit Statutului, Biroul Permanent al Partidului Național Liberal e unul dintre organismele de conducere colectivă a partidului între congrese.
Partidul Național Liberal e cel mai important membru al Coaliției de Guvernare. Doi piloni ai regimului de Centru Dreapta – premierul și președintele Camerei Deputaților – aparțin PNL.
România din ultimul timp a fost zguduită de mai multe Crize:
De la cea provocată de tragedia de la „Matei Balș” pînă la mișcarea de protest a minerilor din Valea Jiului.
Ar fi fost de așteptat ca, în informarea despre ce s-a discutat la ședință, Ludovic Orban să ne destăinuie cum au fost abordate Crizele și care e poziția PNL față de reacția Guvernului la aceste Crize și poziția PNL ca partid politic important față de problemele de bază ale României din ultima vreme.

CONTINUAREA PE BUGETUL.RO

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023350 (s)