vineri, 19 aprilie, 2024

Ion Cristoiu: ‘Daca te-ai pus rau cu Dan Barna, te-ai lins pe bot de o functie in aparatul administrativ’

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu afirmă că ‘România din ultimul timp a fost zguduită de mai multe Crize: De la cea provocată de tragedia de la „Matei Balș” până la mișcarea de protest a minerilor din Valea Jiului’.

”De ce sînt șefii de partide niște mici Nicolae Ceaușescu? Pentru că beneficiază de Fericirea de a împărți”

”Luni, 22 februarie 2021, președintele PNL, Ludovic Orban a ținut o conferință de presă pentru a ne informa despre ce s-a discutat și ce s-a decis la ședința Biroului Permanent Național.
Potrivit Statutului, Biroul Permanent al Partidului Național Liberal e unul dintre organismele de conducere colectivă a partidului între congrese.
Partidul Național Liberal e cel mai important membru al Coaliției de Guvernare. Doi piloni ai regimului de Centru Dreapta – premierul și președintele Camerei Deputaților – aparțin PNL.
România din ultimul timp a fost zguduită de mai multe Crize:
De la cea provocată de tragedia de la „Matei Balș” pînă la mișcarea de protest a minerilor din Valea Jiului.
Ar fi fost de așteptat ca, în informarea despre ce s-a discutat la ședință, Ludovic Orban să ne destăinuie cum au fost abordate Crizele și care e poziția PNL față de reacția Guvernului la aceste Crize și poziția PNL ca partid politic important față de problemele de bază ale României din ultima vreme.

CONTINUAREA PE BUGETUL.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img