vineri, 19 aprilie, 2024

Ion Tiriac a dat Banca Nationala in judecata!

Distribuie:

Publicat:

Omul de afaceri Ion Tiriac a anuntat ca a deschis un proces impotriva Bancii Nationale a Romaniei.

"Sunt documente pe care noi le-am prezentat Judecatoriei Bucuresti astazi, deci astazi incepem procesul impotriva Bancii Nationale a Romaniei. Cine suntem? Suntem niste sportivi care am fost, niste sportivi care suntem si, daca este nevoie, in urmatoarele saptamani, pot sa adun pana la 200.000 de semnaturi ale sportivilor care vor fi", a declarat omul de afaceri Ion Tiriac.

Tiriac este de parere ca Arenele BNR ar trebui sa devina "un diamant in mijlocul Bucurestiului" dedicat in principal tenisului.

"O academie de tenis e perfecta acolo, cu un cantonament pentru cei mici si asa mai departe. Bani exista si la Guvern, exista si la Bruxelles, dar important e sa stim cum sa ii luam. Eu spun ca baza asta ar trebui sa devina un diamant in mijlocul Bucurestiului. Si se poate, pentru ca ne uitam la baza de la Izvorani.

Si nu cred ca vorbim degeaba, pentru ca niciodata nu ne-a chemat premierul sa discutam despre o baza de sport. Si niciodata presedintele unei comisii a Senatului nu s-a interesat de o baza, pentru ca am inteles ca ieri a fost si a vizitat-o. Si acolo era domnul guvernator la poarta. Au vorbit sa faca o evaluare, dar ce evaluare sa faca?

Sa ne arate valoarea de intrebuintare a acestei baze. Sa imi arate guvernatorul care a adminsitrat-o gratis cat profit a facut in ultimii 26 de ani. Si atunci multiplicam profitul cu o cifra care sa aiba o valoare. Sa speram, mai mult nu putem sa facem", a precizat, in urma cu ceva timp, omul de afaceri Ion Tiriac.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img