News Flash:

Ion Tiriac da in judecata STATUL ROMAN

24 Septembrie 2014
1646 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Tiriac a dat in judecata statul roman. Dosarul a fost inregistrat, luni, la Tribunalul Bucuresti, iar paratii sunt Regia Autonoma-Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), Sucursala pentru Administrarea si Intretinerea Fondului Imobiliar, si Ministerul Finatelor Publice.

Nicolai Mindrila, avocatul lui Ion Tiriac, a confirmat informatia pentru Daily Business, dar a refuzat sa spuna daca dosarul are legatura cu chiria pe care omul de afaceri o plateste la RA-APPS, invocand secretul profesional.

Guvernul a publicat la inceputul anului trecut lista chiriasilor RA-APPS persoane fizice, care stau in casele statului, indreptatiti si neindreptatiti, suprafata utila detinuta si chiria pe care o platesc. Pe lista figura si Ion Tiriac, care platea chirie la stat pentru un imobil cu cinci camere.

 Chiria platita de omul de afaceri era de 26.897 euro, nivel ridicat in comparatie cu sumele platite de alti chiriasi. Omul de afaceri a specificat la momentul publicarii acestor informatii ca a platit chirie asa cum i s-a cerut si ca el nu a negociat nimic.

Tot anul trecut, Ion Tiriac mentiona ca a cumparat vila in care locuieste in urma cu 15 ani de la proprietarul care a revendicat-o de la stat. Statul a demonstrat insa ca ii apartin o camera de la parter, una de la subsol si o parte din terenul unde se afla casa, asa ca Ion Tiriac plateste chirie pentru ele la RA-APPS.

Pe lista chiriasilor RA-APPS mai figurau, printre altii, Gabriel Cotabita, Adrian Severin, Mioara Roman si Andrei Paunescu.

ion tiriac tribunalul bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047038 (s)