sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ion Tiriac trece la ATAC: Daca incep sa vorbesc, ma ia DNA-ul

Distribuie:

Publicat:

Omul de afaceri Ion Tiriac este extrem de revoltat din cauza faptului ca nu mai poate organiza la Bucuresti turneul de tenis si a fost invitat in Senat, la Comisia Economica, pentru a explica care este situatia Arenelor Romane, unde se desfasura acest teren de tenis. Ion Tiriac a explicat ca arenele nu mai indeplinesc standardele legale pentru ca proprietarul, Banca Nationala, nu face investitii. Mai mult, omul de afaceri arata ca are informatii conform carora Arenele Nationale au fost vandute ilegal catre Banca Nationala si tocmai de aceea vrea sa dea in judecata BNR-ul, pentru a se verifica cum s-au facut tranzactiile.

In acest context, Ion Tiriac a spus ca are noroc ca a venit sa vorbeasca despre problemele sportului, pentru ca daca era chemat sa discute despre economie, dupa ce ar fi spus ce avea de spus probabil era saltat de procurorii DNA.

”Va multumesc ca m-ati chemat aici pentru sport, pentru faptul ca s-a gandit cineva si la noi. Daca ma chemati pentru economie trebuia sa ma gandesc daca vin, pentru ca cand ieseam de aici probabil ca ma lua DNA-ul. Noi am ajuns la concluzia sa dam in judecata dupa luni de zile de analiza, dupa ce am vazut cum a ajuns la dumnealor aceasta baza, ce au facut cu baza si vreau sa vad daca cineva mai gandeste normal. Dupa parerea multor legisti aceasta baza nu s-a vandut legal, nu s-a vandut la nu pret real, da-ti seama ca azi la prins pe un ministru cu o damigeana de tuica si l-au luat, d-apai pentru o asemenea baza, care a fost luata sportului si a fost folosita vreme de 20 si ceva de ani gratis”, a declarat Ion Tiriac, in Parlament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img