miercuri, 27 martie, 2024

Ionela Prodan, ultimul interviu televizat: „L-am vazut pe Iisus. Ardeam…” Continuarea e cutremuratoare

Distribuie:

Publicat:

Ionela Prodan a stat de vorba ultima oara cu Ioan Corpos de la Romania TV. Artista a marturisit o serie de lucruri tulburatoare.

„Eu ma numesc Ionela Tanase. Ionela Prodan e numele meu de familie, de domnisoara. Eu Anamariei i-am pus special numele, Anamaria Tanase.

Am stat prea putin cu familia. Imi amintesc visul meu de revenire pe pamant. Mi-a aparut Iisus in fata cand am facut septicemie in spital in Bucuresti. Eram pe trei sferturi moarta.

Nu mai eram cu picioarele pe pamant. Eu eram in alta lume. Aveam febra enorm. Ardeam, un foc enorm.

L-am vazut pe Iisus. M-a prins de spate, mi-a dat viata. Am zis: ce e cu mine aici? Din flacarile alea, din febra, am ajuns cu picioarele pe pamant. Prezenta lui Iisus la mine in casa este permanenta”, i-a spus Ionela Prodan lui Ioan Corpos la Romania TV inainte sa moara.

Anamaria Prodan, mesaj emotionant dupa moartea mamei sale

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATA ! TU AI FOST SI VEI RAMANE FORTA VIETII MELE!!!TU ESTI ICOANA VIETII MELE! STIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL INGERILOR IAR VOCEA TA VA RASUNA MULT MAI TARE SI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL SI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIETII MELE!

Cand viata greu te va ncerca
Si n suflet teama ti va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranta moare ultima !

Nu te lasa incovoiat
De drumul greu, intortocheat
Ce soarta ti l asterne n fata
Nu i fa pe plac la sugubeata !

Ridica fruntea catre cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecatoare
Pe a omului vietii carare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!

Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, este mesajul Anei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img