joi, 25 aprilie, 2024

Ionut „Jaguarul” a spus adevarul! Ce crede despre Vladimir Draghia: „Nu este omul care vrea sa para! Nu am nevoie de nimic din partea lui!”

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri bomba dupa terminarea celui mai urmarit show sportiv din Romania! Ionut „Jaguarul” a pierdut marele premiu de la Exatlon, in valoare de 100.000 de euro, in fata lui Vladmir Draghia. „Razboinicul” a plans cand a pierdut si si-a cerut scuze fata de sotia sa, Nella, ca nu a putut sa duca visul lor pana la capat. Cei doi isi doreau o nunta de vis si o casa a lor. Draghia s-a oferit sa se ocupe de toate cheltuielile legate de nunta lui Ionut, dar „razboinicul” nici nu vrea sa auda de asa ceva.

Intr-un live pe Facebook, fanii l-au intrebat pe Ionut „Jaguarul” de promisiunea pe care i-a facut-o Vladimir Draghia, in legatura cu nunta. „Razboinicul” a marturisit ca nu are nevoie de nimic de la castigatorul Exatlon si ca se poate descurca si singur.

„Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie! Nu as accepta niciodata asa ceva din partea nimanui”, a marturisit Ionut „Jaguarul” pe Facebook. Nella a fost si ea de acord cu jumatatea ei: „Cu siguranta ne putem face si singuri nunta!”.

„Nu pot sa accept asa ceva. Daca voi credeti ca Vadimir este omul care vrea sa para, curand o sa vedeti cu totii cine e de fapt. Nu exista prietenie adevarata intr-un concurs in care este pus in joc un premiu… (…) Daca am vrut sa-mi cumpar ceva, eu niciodata nu am stat la mila nimanui. Eu am avut o discutue cu Vladimir dupa ce a facut acel gest in finala. I-am zis ca nu a fost frumos din partea lui. Eu am dat tot ce e mai bun din mine”, a adaugat Ionut „Jaguarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img