vineri, 19 aprilie, 2024

Ionut Radu, capitanul echipei nationale a Romaniei U21, despre Krzysztof Piatek -A reusit sa isi faca un nume singur, iar acest lucru ma motiveaza

Distribuie:

Publicat:

Krzysztof Piątek are un sezon incredibil în Italia, iar Ionuţ Radu are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său coleg de la Genoa. Căpitanul U21 a vorbit, pentru ProSport, despre evoluţia atacantului polonez.

Ultima înfrângere a formaţiei Genoa, în Serie A, a fost pe teren propriu, în faţa echipei, AC Milan, pe 21 ianuarie, grupare la care s-a transferat cel mai bun atacant al lui Genoa, Krzysztof Piątek. Atacantul polonez, de 23 de ani, a ajuns în această iarnă la clubul rosonero, în schimbul a 35 de milioane de euro şi a semnat un contract până în vara anului 2023.

"Eu eram sigur că o să continue la AC Milan ceea ce a început la Genoa, a devenit un automatism pentru el să dea goluri. Sunt 100% convins că va marca în continuare şi îmi doresc foarte mult pentru el să fie golgheter în Serie A pentru că în momentul când a venit în Italia era un necunoscut şi a reuşit să îşi facă un nume singur, iar acest lucru mă motivează şi pe mine", au fost cuvintele lui Ionuţ Radu, despre fostul său coleg.

Atacantul are o evoluţie extraordinară în tricoul celor de la AC Milan. În doar 317 minute a marcat de şase ori şi a ajuns la 17 reuşite în acest sezon în Serie A.

Krzysztof Piątek a doborât un record vechi de 70 de ani în tricoul rosonero. Vechiul record îi aparţinea suedezului Gunnar Nordahl, care a reuşit să înscrie primele 6 goluri în 410 minute. Nordahl a jucat la AC Milan în perioada 1949 – 1956.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img