vineri, 29 martie, 2024

Iordanescu despre intalnirea cu nationala Greciei:”Intalnim cel mai valoros adversar din grupa”

Distribuie:

Publicat:

Anghel Iordanescu, selectionerul nationalei Romaniei, a vorbit la o conferinta de presa despre partida cu Grecia, care va urma luni seara, de la ora 21.45, in direct pe Ziare.com, in cadrul preliminariilor EURO 2016.

La aceasta conferinta desfasurata la Mogosoaia, Iordanescu a tinut sa insiste cu ideea ca Grecia e cel mai periculos adversar al Romaniei din grupa:

“Intalnim cel mai valoros adversar din grupa, in ciuda a ceea ce se spune sau a pozitiei din clasament. Tinand cont de valoarea jucatorilor individuala, a cluburilor unde activeaza si a sumelor de transfer. Grecia a fost prezenta la Mondial, noi si celelalte echipe din grupa n-am fost. Le-am spus-o si baietilor ca trebuie sa tratam foarte serios meciul, nu trebuie sa facem nicio greseala, nu ne putem permite sa facem cadouri.

Atat am putut sa marcam pana acum, cred ca avem un parcurs bun avand in vedere absentele pe care le-am avut. Calificarile nu se joaca, ele se obtin”, puncta Iordanescu.

Grecia e ultima in grupa noastra, cu doar 2 puncte, fara nicio victorie. Mai mult, in meciurile cu Feroe, fosta campioana europeana a pierdut de doua ori!

Romania e obligata sa castige luni cu Grecia, daca vrea sa isi apropie calificarea la EURO 2016. Dupa acest meci mai raman doua etape, cu Finlanda, tot acasa si in deplasare la Feroe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img