vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI: 6 posturi vacante de ofiteri si 1 post vacant de agent

Distribuie:

Publicat:

Programul de reducere a deficitului de personal continua la nivelul Politiei Romane, in prezent fiind desfasurata o noua etapa de angajari. Astfel, 7 posturi vacante de specialisti, existente in statul de organizare al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui urmeaza a fi ocupate prin concurs la data de 26 noiembrie, prin incadrare din sursa externa.

Politia Romana organizeaza concurs pentru ocuparea unui numar de 6 posturi vacante de ofiteri si 1 post vacant de agent, existente la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, prin incadrare din sursa externa a persoanelor cu studii corespunzatoare cerintelor postului si care indeplinesc conditiile legale. Posturile scoase la concurs sunt:
1 post de ofiter de politie – psiholog cu atributii in domeniul detectie comportamentului simulat (poligraf);
1 post de ofiter de politie  – sociolog, specialitatea analiza si prevenirea criminalitatii;
1 post de ofiter de politie, specialitatea politie rutiera, pe linia de munca sistematizare rutiera;
1 post de ofiter de politie in structura de investigare a criminalitatii economice, pe linia de munca agricultura;
1 post de ofiter de politie in cadrul compartimentului Structura de securitate;
1 post de  ofiter de politie in structura de comunicatii si informatica – inginer de sistem;
 1 post de agent de politie in structura de comunicatii si informatica – administrator retea.

Inscrierea candidatilor, pe baza de cerere de inscriere, se face in perioada 18.10.2016 – 22.10.2016, in intervalul orar 08.30-15.00 si duminica 23.10.2016 in intervalul orar 08:30 – 12:00, la sediul Serviciului Judetean al Arhivelor Nationale din str. Mihail Kogalniceanu, nr. 2 (langa sediul I.P.J. Vaslui).
 
Conditiile ce trebuie indeplinite de catre candidati, calendarul activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate, tematica si bibliografia, precum si alte date de interes, au fost afisate la sediul unitatii si au fost postate pe site-ul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui https://vs.politiaromana.ro, la sectiunea Cariera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img