News Flash:

IPJ Vaslui a luat masuri de siguranta suplimentare cu ocazia sarbatoririi RUSALIILOR.

7 Iunie 2014
1809 Vizualizari | 0 Comentarii
In perioada Rusaliilor, peste 150 de politisti vor actiona, zilnic, la nivelul judetului Vaslui, in vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica.


    In perioada 7 – 9 iunie, cu ocazia sarbatoririi Rusaliilor, peste 150 de politisti de la ordine publica, rutiera, investigatii criminale si investigarea fraudelor vor actiona, zilnic, atat pentru indeplinirea responsabilitatilor obisnuite, necesare asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica, cat si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zona lacasurilor de cult sau de desfasurare a manifestarilor publice circumscrise acestei sarbatori.

    Astfel, in aceasta perioada, vor fi constituite 142 patrule de ordine si siguranta publica, dintre care 34 pedestre si 108 auto ce vor actiona pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.
        Politistii de ordine publica vor desfasura actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta si a faptelor ilicite de comert in mediul urban si rural, precum si pentru prevenirea si combaterea furturilor de animale si a delictelor silvice in mediul rural.

Totodata, politistii rutieri vor actiona pentru asigurarea fluentei traficului si prevenirea accidentelor rutiere. Astfel, in zile de 6 si 9 iunie a.c. vor fi desfasurate actiuni pentru reducerea numarului accidentelor rutiere si a consecintelor acestora produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza. De asemenea, in zilele de 7 si 8 iunie a.c., politistii vor actiona pentru identificarea celor care conduc autovehicule pe drumurile publice fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Tronsoane de drumuri nationale vizate sunt AlbitaHusi, Vaslui Valeni, Vaslui Laza si BarladBanca, unde vor fi utilizate autospeciale dotate cu aparate radar.


    „Pentru a va feri de necazuri in perioada sarbatorilor de Rusalii, recomandam sa nu afisati intr-un mod ostentativ bunurile de valoare atunci cand va aflati in locuri publice. Nu va lasati copiii nesupravegheati si nu le permiteti sa poarte cheia locuintei la vedere. Evitati sa intrati in discutie cu necunoscutii, care va pot aborda pentru diferite acte de caritate. Acestia ar putea fi rau intentionati, iar scopul poate fi acela de a va insela. Incercati sa evitati conflictele; nu raspundeti la provocari cu violenta, iar daca nu reusiti, sunati la numarul unic de urgenta 112- apel gratuit. Nu consumati in exces bauturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi inlesnita de consumul de alcool.” A declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant IPJ Vaslui.

judetului vaslui siguranta publica 142 patrule i traficului albita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032905 (s)