joi, 18 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: ACTIUNE A POLITISTILOR RUTIERI

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 23 iulie, politisti rutieri si politisti de ordine publica din mediul rural au actionat in sistem integrat, pe raza judetului Vaslui, pe drumurile care prezinta risc crescut de accidente, respectiv in principalele intersectii din judet.

In urma actiunii, politistii au aplicat 116 de sanctiuni contraventionale participantilor la trafic care nu au respectat normele rutiere, in valoare totala de    34.315 lei. Dintre acestea, 109 au fost aplicate la regimul rutier ( 90 conducatorilor auto, 14 conducatorilor de vehicule cu tractiune animala si 5 biciclistilor) si 7 la alte acte normative.

In cadrul actiunii, politistii au efectuat 123 de testari cu aparatul alcooltest si au retinut 6 permise de conducere unor conducatori auto care au incalcat normele rutiere.

Politia Rutiera atrage atentia tuturor participantilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img