vineri, 26 aprilie, 2024

IPJ Vaslui : Actiune derulata de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice

Distribuie:

Publicat:

Politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au desfasurat activitati pentru prevenirea, descoperirea si combaterea infractiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuala si a activitatilor ilicite de natura economica.

In zilele de 29 februarie si 1 martie , lucratorii din cadrul Inspectoratului de Politie JudeteanVaslui – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice  – au executat o actiune politieneasca pe raza judetului Vaslui (municipiile Vaslui, Barlad si Husi) pentru prevenirea, descoperirea si combaterea infractiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuala si a activitatilor ilicite de comert.
In cadrul  actiunii, politistii au efectuat controale la 55 de agenti economici, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 35 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 47.000 lei. Totodata, politistii au constatat savarsirea a 5 infractiuni, toate prevazute de Legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

Cu ocazia derularii actiunii au fost confiscati peste 850 lei, dar si bunuri (martisoare, flori ornamentale, jucarii, incaltaminte si genti dama), in valoare totala de peste 20.000 lei, comercializate fara documente legale de provenienta.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui vor continua desfasurarea de actiuni specifice pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilicite si incalcarii legislatiei in vigoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img