vineri, 26 aprilie, 2024

IPJ VASLUI:APELATI 112 DACA RECUNOASTETI ACEASTA PERSOANA-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii efectueaza cercetari cu privire la o infractiune de talharie comisa in ziua de 27.05.2016 pe raza municipiului Vaslui, victima fiind o femeie in varsta de 29 ani. In timp ce se afla in scara blocului un tanar i-a solicitat femeii detalii daca o persoana locuieste in  blocul respectiv. Apoi tanarul i-a cerut o cana cu apa si a insotit femeia pana in apropierea usii de acces in locuinta. Ulterior a lovit-o si i-a sustras cerceii din aur, un fragment dintr-un lant din aur si portofelul in care avea acte si bani.

Din cercetarile efectuate pana in prezent s-a stabilit faptul ca persoana care a comis aceasta fapta este un tanar, in varsta de aproximativ 20 ani, inaltime aproximativ 1,70 m, tuns scurt, cu un tatuaj pe bratul stang. La momentul comiterii faptei purta un hanorac cu gluga de culoare neagra cu un inscris alb in zona pieptului,  blue-jeans de culoare neagra si adidasi de culoare neagra.

Cetatenii care detin informatii cu privire la aceasta persoana sunt rugati sa apeleze 112 – Apelul de Urgenta sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img