News Flash:

IPJ VASLUI asigura climatul de ordine si siguranta publica in perioada premergatoare Sfintelor Sarbatori ale Pastelui Ortodox si Catolic.

17 Aprilie 2014
1558 Vizualizari | 0 Comentarii
In cursul zilei de ieri, 90 politisti din cadrul structurilor de ordine publica, investigarea fraudelor, politie rutiera si politie transporturi au actionat, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru combaterea infractiunilor de natura economica, a celor cu violenta si a furturilor, precum si pentru combaterea infractionalitatii stradale.

 Cu sprijinul specialistilor din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Vaslui, au fost desfasurate si activitati care au vizat verificarea legalitatii transportului de animale vii si produse de origine animala.

 Politistii au verificat 112 autovehicule si 66 agenti economici, controalele fiind efectuate in special in piete si la societatile care au ca obiect de activitate sacrificarea animalelor, din municipiile Vaslui, Barlad si Husi.

Astfel, au fost constatate de politisti 139 de fapte contraventionale, pentru care au fost aplicate amenzi in valoare totala de 30.700 lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru fapte de comert neautorizat, in baza prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.
Alte 35 sanctiuni contraventionale privesc nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica prevazute de Legea nr. 61/1991. Pentru abateri de la normele rutiere au fost aplicate 78 de sanctiuni contraventionale prevazute de O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, iar 7 sanctiuni aplicate sunt prevazute de alte acte normative.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046559 (s)