marți, 19 martie, 2024

IPJ Vaslui: Atentie la inselaciuni !

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au reţinut un bărbat de 23 de ani, din comuna Ivești, județul Galați, bănuit de săvârşirea unei infracțiuni de înşelăciune pe rețelele de socializare.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 23 ani, bănuit de comiterea  infracțiunii de înșelăciune.

           La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei înșelăciuni.  În urma vizualizării unui anunț pe rețelele de socializare, aceasta a contactat o persoană în vederea construirii unei locuințe și a achitat un avans celui ce urma să înceapă lucrările. După primirea banilor, bărbatul nu a mai putut fi contactat telefonic, iar anunțul de pe rețeaua de socializare ar fi fost dezactivat.

           Prejudiciul stabilit prin comiterea faptei este de aproximativ 16.000 lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

În data de 21 iulie  a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au identificat și reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore.  

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img