joi, 18 aprilie, 2024

Ipj Vaslui : Barbat desoperit baut la volan

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni efectueaza cercetari fata de un barbat de 69 de ani, depistat pe drumurile publice ale municipiului Vaslui, incalcand prevederile legale in vigoare.

Marti, 25 februarie, ora 20:15, politistii  Biroului Politiei Rutiere din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat in trafic, pe strada Viitorului, din municipiul Vaslui (suburbia Gura Bustei), un autovehicul inmatriculat in judetul Vaslui, al carui conducator se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Barbatul de 69 de ani, din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior soferul a fost condus la Serviciul Judetean de Medicina Legala Vaslui in vederea recoltarii de probe biologice.

In cauza a fost intocmit  dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunii de "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" , fapta prevazuta si pedepsita de articolul articolul 336, alin. 1 din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img