joi, 28 martie, 2024

IPJ Vaslui : Barbat Retinut pentru furt

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unui furt, în comuna Băcani, județul Vaslui.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, după ce ar fi sustras mai multe piese auto dintr-o proprietate situată în extravilanul localității Drujești, comuna Băcani, la data de 17 ianuarie 2023.

În data de 17 ianuarie 2023, ora 14.30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că, în aceeași zi, un bărbat ar fi sustras mai multe componente auto de la o proprietate deținută în comuna Băcani care nu este asigurată (nu este împrejmuită cu gard și nici păzită). Bărbatul cercetat ar fi fost depistat de către persoana vătămată în timp ce ar fi sustras bunurile.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 3.000 lei și a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate.

În aceeași zi, 17 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img