joi, 28 martie, 2024

Ipj Vaslui : Barbat retinut pentru furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat din comuna Lipovăț, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 22 de ani, din localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăț, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 20/21 iunie 2021, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii s-ar fi deplasat pe raza localității Corbu, comuna Lipovăț, de unde ar fi sustras 2 cabaline aflate pe un teren viran, din vecinătatea locuinței persoanei vătămate. Ulterior, acestea au fost valorificate prin vânzare, fiind recuperate de către polițiști de pe raza județelor Bacău și Galați.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 6.000 de lei, a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În data de 22 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img