joi, 28 martie, 2024

IPJ VASLUI: COMERTUL ILEGAL, IN ATENTIA POLITISTILOR

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au actionat pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul productiei, introducerii in tara, transportului, depozitarii si comercializarii produselor din tutun si a produselor agroalimentare.

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti din cadrul structurilor de investigare a criminalitatii economice, ordine publica si rutiera au continuat actiunile desfasurate pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul productiei, introducerii in tara, transportului, depozitarii si comercializarii produselor din tutun si a produselor agroalimentare. 

Politistii au efectuat verificari la 22 de societati comerciale si au controlat peste 60 de autovehicule.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au constatat 4 infractiuni (3 dintre acestea fiind infractiuni de contrabanda) si au aplicat 36 de sanctiuni contraventionale. Din totalul sanctiunilor contraventionale aplicate, 12 au fost pentru incalcari ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. De asemenea, in cadrul actiunii au fost confiscate bunuri in valoare de 5.300 de lei (dintre care 4.300 tigarete, produse alimentare si nealimentare).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img