joi, 28 martie, 2024

IPJ Vaslui demareaza cercetari dupa ce, intr-un bar din municipiu, a avut loc un show erotic, la care au participat minore. Imaginile vorbesc de la sine! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile vasluiene efectueaza cercetari dupa ce, intr-un bar din municipiul Vaslui, a avut loc un show erotic, la care au participat minore. Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui s-a autosesizat intrucat in spatiul public au aparut fotografii cu „orgia” de la evenimentul respectiv.

„Politistii s-au autosesizat din oficiu si efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice. La articolul 375 din Codul Penal se precizeaza ca fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fara drept imagini ce prezinta explicit o activitate sexuala ori savârseste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda”, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonica.

Reamintim ca intr-un club din Vaslui s-a petrecut un eveniment mai putin obisnuit, mai exact o petrecere cu stripperi au participat fete minore. Tinerele, scapate de sub supravegherea parintilor, au asistat si participat chiar la scene demne de filmele XXX. Si nimeni nu ia nicio masura. Potrivit informatiilor postate chiar pe pagina de Facebook, oficialii respectivului club anuntau ca „sambata, 4 Martie, Cuba Club&Lounge ofera tuturor doamnelor si domnisoarelor un cadou picant… un super show de striptease masculin oferit de catre cei din trupa Eros Boys. Ofera-i sotiei, iubitei sau prietenei o surpriza frumoasa”. Si a fost o surpriza!

Pentru domnisoarele de liceu, show-ul a fost chiar „FIERBINTE”. Ba mai mult, aroganta organizatorilor nu s-a terminat la show, fotografiile de acolo fiind facute publice chiar de reprezentatii clubului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img