joi, 25 aprilie, 2024

IPJ VASLUI:EXAMENUL NATIONAL DE BACALAUREAT, IN SIGURANTA

Distribuie:

Publicat:

Politistii actioneaza suplimentar, pentru desfasurarea in conditii de liniste si siguranta a examenului national de Bacalaureat.

Pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea desfasurarii in conditii de liniste si siguranta a examenelor, seful Politiei Romane, chestorul de politie Bogdan Despescu, in baza planului de masuri aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Toba, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care actioneaza pentru linistea si siguranta comunitatii.

Astfel, pe durata examenului national de Bacalaureat, 45 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui vor actiona, zilnic, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren.

Efectivele suplimentare care asigura masurile de ordine in zona unitatilor de invatamant sunt alcatuite din politisti de la structurile de ordine publica si politie rutiera.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, cele peste 30 de centre de examinare din judetul Vaslui sunt incluse in itinerariile de patrulare ale politistilor.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Efectivele Politiei Romane sunt in teren pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica si fluidizarea traficului rutier, in zona unitatilor de invatamant, astfel incat examenul national de Bacalaureat sa se desfasoare in conditii de normalitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img