News Flash:

IPJ VASLUI:”In Siguranta,pe timpul sarbatoririi ADORMIRII MAICII DOMNULUI

14 August 2015
2829 Vizualizari | 0 Comentarii
Cu ocazia manifestarilor prilejuite de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfanta Maria Mare), politistii vasluieni vor actiona pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica, prevenirea faptelor antisociale, precum si pentru mentinerea fluentei si sigurantei traficului rutier. 
 
In perioada 14-16 august, pe timpul manifestarilor prilejuite de Sarbatorirea Adormirii Maicii Domnului, politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au misiunea de asigurare a ordinii si linistii publice, de prevenire si combatere a furturilor, a comertului ilegal, de asigurare a fluentei circulatiei pe traseele intens circulate, precum si de a actiona pentru preintampinarea oricaror evenimente negative.

Astfel, peste 200 de politisti vor actiona, in medie, zilnic, atat pentru indeplinirea responsabilitatilor necesare asigurarii unui climat public de ordine si siguranta, cat si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in localitatile unde se vor desfasura manifestari religioase, culturale si artistice. Acestia fac parte din structurile de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi si substante periculoase, actiuni speciale.

Masuri speciale vor fi instituite si pe caile rutiere, in mod deosebit in interiorul localitatilor, pe arterele care converg spre lacasurile de cult, dar si pe drumurile nationale, acordandu-se o atentie sporita  fluidizarii circulatiei, prevenirii accidentelor rutiere si combaterii excesului de viteza. Echipaje de politie rutiera vor actiona zilnic, iar echipamentele video de supraveghere a traficului rutier si masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospecialele politiei, vor fi dispuse pe  tronsoane de drumuri nationale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012870 (s)