News Flash:

IPJ VASLUI: Masuri speciale in perioada 30 aprilie-3 mai

30 Aprilie 2015
2015 Vizualizari | 0 Comentarii
In perioada 30 aprilie - 3 mai, peste 150 de politisti  din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui vor actiona, in medie, zilnic, atat pentru indeplinirea responsabilitatilor curente necesare asigurarii unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, cat si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zonele de agrement si in care se desfasoara manifestari publice.
 
„Dispozitivul suplimentar, ce va asigura ordinea si linistea publica, in aceasta perioada este constituit din politisti de la ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, arme, explozivi, substante periculoase si actiuni speciale.”a declarat Mihaela STRAUB,purtator de cuvant al IPJ VASLUI

Totodata, 34 de patrule de siguranta publica, dintre care 21 pedestre si 13 auto, vor actiona zilnic, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Pentru fluidizarea traficului rutier si prevenirea evenimentelor rutiere grave, politistii de la rutiera, sprijiniti de politistii de la ordine publica, vor actiona pe tronsoanele de drumuri nationale si vor utiliza, in medie, zilnic, 6 aparate radar. Traficul rutier va fi supravegheat pe D.N. 24 Barlad – Banca si Vaslui – Crasna, D.N. 24 B Husi – Albita, D.N. 2 F Vaslui – Laza, D.N. 24 A Epureni – Murgeni si D.N. 15 D Negresti – Bacesti. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033877 (s)