sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IPJ Vaslui : Retinut de politisti pentru infractiuni rutiere

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 26 de ani, din comuna Girceni a fost retinut de politistii rutieri pentru 24 de ore.

Politistii Biroului Rutier Vaslui efectueaza cercetari fata de un barbat de 26 de ani, din comuna Girceni, banuit de savarsirea infractiunilor de conducere a unui autovehicul fara permis de conducere, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si vatamare corporala din culpa.

In seara de 21 octombrie, barbatul, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, s-a deplasat cu un autoturism pe raza comunei Girceni. La un moment dat, pe D.J. 159, intr-o curba la stanga, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum si a lipsei de experienta, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului pe care il conducea si a intrat in coliziune cu gardul imprejmuitor al unei fantani. In urma impactului, un minor in varsta de 8 ani, care se afla in zona fantanii, a suferit vatamari corporale.

Dupa producerea accidentului, barbatul a parasit locul evenimentului fara a anunta organele de politie.

Marti, 23 octombrie, politistii rutieri l-au retinut pe barbat pentru o perioada de 24 de ore, iar astazi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui pentru dispunerea unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img