vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI : retinut dupa ce a furat scule electrice din vagon-auto

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Vaslui, judetul Vaslui, a fost retinut de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.  

Politistii din cadrul Biroul de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui  au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 37 de ani, din Vaslui, banuit de comiterea unei infractiuni de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii vasluieni au stabilit ca, in noaptea de 9/10 august  a.c., barbatul a patruns prin efractie in interiorul unui vagon-auto parcat pe raza municipiului Vaslui, ce apartinea unei societati comerciale, ocazie cu care a sustras din interior mai multe scule electrice folosite in domeniul constructiilor. Prejudiciul produs in cauza este estimat la peste 2.000 lei si a fost recuperat in totalitate, fiind restituit reprezentantului persoanei vatamate.

In data de 15 august, impotriva barbatului a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, iar a doua zi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img