vineri, 19 aprilie, 2024

IPJ Vaslui: Retinut dupa ce a furat un autoturism

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Vutcani, judetul Vaslui, a fost retinut de catre politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Banca, pentru savarsirea infractiunilor de furt in scop de folosinta, furt calificat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si distrugere.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Barlad – Sectia 7 Politie Rurala Banca  – au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 21 ani, banuit de comiterea infractiunilor de furt in scop de folosinta, furt calificat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si distrugere.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii vasluieni au stabilit faptul ca, in noaptea de 13/14 februarie a.c., barbatul a sustras un autoturism parcat intr-un garaj situat in localitatea Vutcani, judetul Vaslui. Desi nu poseda permis de conducere, acesta a condus autoturismul pe drumul european DE 581, drumurile judetene DJ 244A si DJ 244 H. Pe raza satului/comuna Viisoara, a pierdut controlul directiei de deplasare intr-o curba la dreapta, a parasit partea carosabila si a ramas blocat intr-o rigola, provocand avarii autoturismului. Ulterior, acesta a abanonat autoturismul pe raza comunei Viisoara, judetul Vaslui.

Pe perioada derularii activitatii infractionale, barbatul a sustras din autoturism mai multe bunuri si sume de bani, prejudiciul rezultat in cauza fiind estimat la peste 4 000 lei.

In ziua de 16 februarie., impotriva barbatului a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, ulterior, barbatul de 21 de ani fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de catre Judecatoria Barlad.

Barbatul este cercetat in mai multe dosare penale ce au ca obiect infractiuni de furt, distrugere dar si infractiuni la regimul rutier. Cercetarile sunt continuate in vederea probarii intregii activitati infractionale.

Activitatile au beneficiat de sprijinul politistilor Directiei Operatiuni Speciale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img