joi, 25 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: RETINUT PENTRU INFRACTIUNI RUTIERE

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost retinut de politisti, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie cu victime si a parasit locul accidentului.
    
Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Murgeni efectueaza cercetari fata de un barbat de 30 de ani, din sat Raiu, orasul Murgeni, banuit de savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

In fapt, in noaptea de 24/25 iulie a.c., politistii au fost sesizati despre producerea unui accident de circulatie pe D.N 24 A, pe raza comunei Epureni. 

Deplasati la locul accidentului, politistii au gasit in afara partii carosabile un autoturism, care prezenta avarii in partea dreapta fata si nu avea numere de inmatriculare. La fata locului nu a fost gasita nicio persoana, fapt pentru care au fost demarate activitati specifice pentru identificarea conducatorului auto.

Acesta a fost identificat ca fiind S. Mihai, de 30 de ani. Politistii au stabilit faptul ca barbatul, desi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, s-a deplasat cu un autoturism pe raza comunei Epureni. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat cu masina intr-un pom de pe marginea partii carosabile. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a doua persoane, in varsta de 16, respectiv 23 de ani, pasageri pe bancheta din spate a masinii. S. Mihai nu a anuntat organele de politie despre producerea accidentului.

Mai mult, dupa eveniment acesta a demontat placutele cu numerele de inmatriculare si a luat actele din torpedoul autoturismului, apoi a chemat un prieten care l-a transportat la domiciliu.

S. Mihai a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img