sâmbătă, 20 aprilie, 2024

IPJ VASLUI:REVELION IN SIGURANTA!

Distribuie:

Publicat:

Peste 200 de politisti vasluieni se vor afla in strada pentru ca trecerea in Noul An sa fie facuta in liniste. Din dispozitia sefului Politiei Romane au fost luate masuri suplimentare, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica.

Si in perioada 31 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, Politia Romana va fi la datorie, in slujba comunitatii.

Peste 200 de politisti vor actiona suplimentar fata de dispozitivul curent de ordine si siguranta publica, pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si pentru a intervini atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Politistii angrenati suplimentar fac parte din structurile de ordine publica, politie rutiera, politia transporturi, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, luptatori de interventie rapida si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase.

Politistii vor asigura ordinea si linistea publica in locurile in care se vor organiza manifestarile specifice sarbatorilor de iarna, fiind pregatiti sa actioneze pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor si, totodata, sa intervina atunci cand situatia o va impune.

In aceasta perioada, Politia Rutiera va actiona pe intreaga retea de drumuri, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere, precum si prin intensificarea activitatilor specifice, potrivit competentelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteza sau sub influenta bauturilor alcoolice.

Politia Romana recomanda tuturor cetatenilor sa aiba in vedere un minim de masuri de autoprotectie pentru a petrece Sarbatorile de iarna in siguranta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img